Acest Fendi transportă dublu ca un prosop de plajă, precum și eu sunt chiar aici pentru el

în septembrie, Fendi și-a introdus colecția de primăvară / vara 2020 la Săptămâna Milano de modă, precum și în timp ce pungile generale au avut un frumos, Starea meteorologică caldă Apel, a existat un material special care sa remarcat de la restul. Terrycloth a apărut pe tot parcursul colecției, apărând pe pungi cosmetice, Toes, precum și pungi de baghete. În timp ce o pungă de terrycoth este o piscină – demn, Fendi a luat acum Terrycloth transportă un pas mai departe. Adăugați acest lucru la listarea lucrurilor pe care designerii le fac niciodată că nu am înțeles că avem nevoie. Introducerea: Fendi Convertible Terry Tote Tote. Da, ați verificat acest lucru corect, Fendi face acum o mașină care se dublează ca un prosop de plajă, precum și eu sunt chiar aici pentru asta.

Crescând pe o insulă lungă, într-un oraș suburban mai puțin de o oră în afara orașului New York, Summers ca un tânăr a indicat un singur lucru: plaja. Mama mea, precum și mătușa mea mi-ar împacheta toți tinerii cu un vehicul plin de produse aproape de zi cu zi. Când am ajuns să fiu atât de vechi suficient pentru a-mi împacheta propria pungă de plajă, mi-am dat seama exact cum este într-adevăr ambalarea iritantă pentru plajă, motiv pentru care sunt consumată în totalitate cu acest lucru supra-top costisitor Fendi TerryCloth transportă că se dublează ca o plajă sac.

Toate acestea într-o singură combinație tote / prosop este scumpă, oricât de practică, precum și dacă vă place de modă, precum și să fiți capabili să vă sparge, de ce nu? În timp ce aș vrea să văd acest prosop / tote hibrid pentru a vedea exact cum se împachetează cu adevărat, precum și exact cât spațiu este rămase atunci când sacul este pliat într-un tote, descrierea sa campioni această geantă de sarcini dublă ca o “Tote spațioasă “care este completat cu un mâner simplu de peste-umăr.

Această geantă mi-a visat de zile lungi de vară, excursii cu barca, precum și vacanțe din Caraibe. Aș asoci acest lucru cu o baie de baie (desigur), o mulțime de probabil o bucată neagră cu o acoperire simplă de maxi-uri albe, sandale Birkenstock, precum și o pălărie de paie. Deși pinul pentru lucruri, precum și experiențele, probabil, un ideal nefericit acum, îmi oferă un sentiment nostalgic de normalitate, precum și eu sunt în mod serios consumat cu acest lucru, admițând peste-top, Tote.

Puteți să vă loviți în acest sac în tradițional Fendi Brown pentru 750 de dolari prin intermediul Nordstrom, precum și marca este, de asemenea, folosind o versiune grafică a acestei pungi hibride care face parte din colaborarea Joshua Vides California Sky, de asemenea 750 $ prin intermediul Nordstrom.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko