Telfar introduce o nouă formă de geantă: The Circle

New York Fashion Week s -a încheiat cu spectacolul (sau mai degrabă experiența) despre care multe au fost foarte multe extatice, precum și s -au încheiat fiind spectacolul despre care a vorbit toată lumea. Telfar Clemens a păstrat oamenii ghicitori, precum și puțini ar fi putut înțelege ce a fost un eveniment uluitor asupra lor. Telfar TV a fost ceea ce a fost promis, precum și noaptea desfășurată cu un eveniment lung de 90 de minute, începând cu ecrane care arată videoclipuri care introduc gazde Telfar TV, conținut generat de utilizatori, precum și multe altele. În ceea ce cred că ar fi o pauză industrială, ecranul video a fost alunecat deoparte pentru a expune o prezentare de modă uimitoare.

Brandul lui Telfar este despre cartier, precum și legarea cu fanbase -ul său. Când geantele sale, care au sfârșit prin a fi geanta, au fost oferite pe piața de revânzare pentru prețul de vânzare cu amănuntul, Clemens a introdus programul său de siguranță pentru geantă, ceea ce le permite fanilor să asigure geanta. În timp ce va trebui să așteptați câteva luni, acest lucru vă asigură o geantă la valoarea de vânzare cu amănuntul. Telfar se concentrează pe accesibilitate, precum și dacă forma geantei de cumpărare Telfar nu a fost pentru dvs., cele mai noi pungi care au fost arătate doar vă pot vorbi mai mult.

Telfar Toamna 2022

Această colecție a fost de doi ani în devenire, precum și a explorat atragerea lui Clemens către îmbrăcăminte de atletism într-o colecție extrem de inspirată de îmbrăcăminte. În ceea ce privește pungile, în timp ce renumitul Telfar Cumpărare a fost încă arătat, era o geantă nouă, geanta Telfar Circle, care a atras atenția tuturor. Logo -ul Telfar (care prezintă T, precum și C după Telfar Clemens) se află încă deasupra pungii, cu toate acestea, această geantă este o formă circulară, precum și o curea de transport mai largă, detașabilă, precum și reglabilă. Această curea pare mult mai funcțională în utilizare în comparație cu omologul său de cumpărare, de care se vor încânta multe. De asemenea, există o geantă Duffle East/West care a fost prezentată (în 3 dimensiuni), cu toate acestea, geanta Circle este următorul lucru uriaș pentru brand. Deoarece geanta este un pic mai complexă în proiectare, costul este mai mare – 567 USD, pentru a fi exact. De fapt, Telfar a înțeles că acesta va fi un punct de vorbire, precum și a participat la acest cap într-un videoclip pe pagina sa de Instagram.

Versiunea neagră a pungii Circle este deja oferită, cu toate acestea, o variație albă, precum și o variație de ciocolată va veni în curând. Stilul este mult mai sculptural în natură, cu un mâner cu logo-ul în relief cu două fețe. Există o închidere cu fermoar pe partea principală a corpului, precum și interiorul prezintă o căptușeală cu două, precum și un buzunar interior împreună cu două compartimente ascunse. La fel ca și celelalte pungi ale sale, geanta este confecționată din piele artificială, precum și această geantă este făcută în Italia. Dimensiunile sunt de 11 ″ H x 11 ″ W x 5,2 ″ D cu o lungime maximă de 48 ″, precum și un minim de 38 ″, ceea ce permite uzura peste umăr sau încrucișare. Stai la fel de mult ca data cu geanta Circle, precum și mult mai mult de la Telfar pe site -ul său.

Imagini prin Vogue Runway, precum și Vogue, cu amabilitatea lui Telfar

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko