Purseforum Roundup – 12 iunie

Hei acolo Familia Purseblog! Nu ne-am văzut de mult? Ne-am întors cu o pungă proaspătă pentru dvs., oferind oferte de multe adăugări noi, precum și câteva pasteluri destul de minunate. Dacă sunteți nou la joc, bine ați venit! În fiecare vineri, sapa adânc în forum pentru a vă menține toți la fel de mult ca dată de actual, precum și cele mai mari întâmplări TPF. Dacă nu ați făcut-o deja, asigurați-vă că vă alăturați TPF, astfel încât să puteți intra în conversație, precum și legătura cu alte entuziaști de mână. Pe această notă, să mergem!

Începem călătoria noastră în noul forum cu un Hermès Newbie. Membru Porpblerias a împărtășit o anemone proaspătă Evercolor Tiny Roulis în “Care este cea mai recentă achiziție Hermes?” fir. Felicitări pentru noua dvs. frumusețe!

Apoi, membrul Smileygirl a împărtășit-o incredibil de minunatele Dior în firul “Carte Tote”, precum și eu trebuie să spun, aceasta poate fi una dintre versiunile mele preferate ale pungii. Inspectați-ne ghidul nostru cel mai complet pentru cartea Dior Carry pentru o mulțime de opțiuni mult mai multe.

Un alt felicitat imens iese la membrii noștri Baninny pentru a se alătura clubului mic! Puteți descoperi o bunătate mult mai mică asupra “mini-mini-mini-mini! Tiny clapetă “în clubul Chanel. Ești și un entuziast mic?

WOW! Am obsedat asupra acestui apel Taypolo publicat la firul “Marmont Pastel Culori”. Este cu adevărat cea mai bună umbră de albastru.

Dacă ați fost vreodată curios despre Moyant, membrul nostru Quadmama a publicat o evaluare extrem de utilă a noului său PM GABY în “Filetul Oficial Moynat”. Acest lucru este absolut în valoare de o verificare dacă doriți să vă lărgiți colecția.

Recent am avut cu adevărat ochiul meu pe firul “Polène Guebags”, unde Survewwt Membru a publicat noua ei frumusețe bej. Sunt recunoscător schimbul a lucrat, precum și înțeleg că vorbesc despre noi toți când spun că nu putem aștepta să vedem această geantă în acțiune!

Pe măsură ce țara se redeschide încet, precum și noi toți începem să ieșim cu cele mai bune pungi în remorcare, sper că toată lumea rămâne în stare bună de sănătate. Mă uit mai departe pentru a vă vedea pungile de a obține un soare foarte necesar în următoarele săptămâni! Ne vedem data viitoare!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko