Pereche perfectă: Gucci Bamboo și Tibi Mules

După ce am văzut colecția completă a genunților Gucci Spring 2014, m -am îndrăgostit repede. Cu toate acestea, la fel ca și recenzia noastră originală, m -am preocupat și de practic de practic. Vremea din New York nu este întotdeauna în favoarea unei fete de modă; O rafală de vânt și aș fi lovit un pasager nevinovat cu marginea cumpărătorului meu de bambus de bambus Gucci, ca să nu mai vorbim de faptul că franjul este probabil un pic lung pentru statura mea destul de mică. În ciuda acestor dificultăți, încă îmi place această geantă și asta m -a inspirat să o împerechez cu catâurile din piele înfrumusețată Tibi.

Caterele sunt cu siguranță printre cele mai dominante tendințe de încălțăminte pentru primăvara anului 2014, iar aceste muli tibi sunt preferatele mele pe care le -am văzut până acum. Partea superioară a sandalelor este suficient de substanțială pentru a proteja partea superioară a piciorului la spectacol mai bine decât numeroasele muli, ceea ce îl face unul dintre pantofii mult mai utili de acest fel.

Detaliile din lemn sunt o atingere plăcut neașteptată, care funcționează bine pentru a echilibra călcâiul puternic înfrumusețat, ceea ce mi -a atras rapid atenția despre pantof. Cu acest detaliu și cu marginea de căprioară luxoasă a geantă, această împerechere face duo -ul boemian suprem.

Vino să citești despre tendințele de încălțăminte demne de poftă, despre cele mai recente știri despre încălțăminte de lux și orice altceva ai putea dori să știi despre încălțăminte zilnic pe talkshoes!

Cati din piele înfrumusețată Tibi
495 USD prin Net-A-Porter

Gucci Bamboo Consumator Suede Fringed Tote
2.500 USD prin Gucci

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko