O privire atentă la geanta de blocare a lui Louis Vuitton Chantilly

înapoi când abia eram suficient de bătrân pentru a merge la droguri de unul singur, am început să mă obsedez peste genți de mână și moda în ansamblu. La fel ca numeroși iubitori de geantă, primul meu premium designer de design a fost pe Louis Vuitton Speedy. Când am obținut în sfârșit un post al meu, m-am simțit ca și cum lumea mea iubitoare de geantă ar fi completă. Nu știam prea puțin că o achiziție de geantă va începe o altă obsesie care s -ar transforma într -o zi în a face modă, iar acum genți de mână, cariera mea. Pe măsură ce am îmbătrânit, gusturile mele au început să se schimbe și am început să mă îndepărtez de piesele clasice de monogramă ale lui Louis Vuitton și am început să poftesc și după alți designeri. Cu toate acestea, când Nicolas Ghesquière a semnat ca director artistic în 2013, LV începe să -și găsească drumul înapoi în inima mea.

Recent, pentru cea de -a 40 -a aniversare, Ghesquière a modernizat geanta Chantilly, cu un lacăt reproiectat, care depășește pânza inversă a monogramei și pielea de vițel contrastantă. Această geantă este spectaculoasă în simplitatea formei sale, dar cu caracteristici îndrăznețe, distincte, Louis Vuitton. Astăzi avem o privire atentă asupra geanței de blocare a lui Louis Vuitton Chantilly și credem că îți va plăcea la fel de mult ca noi.

Chantilly Lock este o dimensiune ideală pentru o geantă de la zi la noapte, ceea ce face ca aceasta să fie o piesă minunată în care să investești. Îmi place juxtapunerea monogramei inversă clapeta cu pielea moale de vițel alb, plus pânza convențională de monogramă de pe Gusset de geantă. După cum te-ai aștepta de la o piesă Louis Vuitton, geanta este extrem de bine făcută. Îmi place fundul Gusseted, care rupe geanta în două compartimente mari, separate. Hardware -ul contrastant din aur/argint accentuează geanta, inclusiv închiderea blocajului LV.

Geanta este căptușită în microfibră și există, de asemenea, un buzunar cu fante lungi din spate, precum și un buzunar cu fante mai mic, care ar funcționa pentru a stoca un ID sau ceva de dimensiuni similare. În timp ce geanta poate deține de fapt o cantitate bună de lucruri, nu se va potrivi cu adevărat cu nimic prea voluminos, deoarece ar părea excesiv. Ochelarii de soare ar trebui să fie într -o pungă subțire, iar o poșetă nu ar funcționa cu adevărat aici, ar trebui să stocați numerar/carduri într -o carcasă subțire. Dimensiunile generale ale pungii de blocare Chantilly sunt de 7,9 ″ L x 7,7 ″ W X 2 ″ D. Retail este de 2.290 USD prin Louis Vuitton.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko