Stella McCartney: Oferiți?

Dacă înțelegeți un lucru despre Stella McCartney, cel mai probabil este că nu utilizează piele sau blană în desenele ei. Stella a fost un mare avocat PETA, precum și s -a aventurat chiar într -o demonstrație de pe internet împotriva blănurilor. Cu toate acestea, ce ați crede dacă l -ați vedea pe acest designer să facă o poșetă cu piele reală? Ar face asta o ipocrit general pentru cei care au respectat acest anti-piele, precum și designerului de blană?

Saks aduce câteva dintre poșetele lui Stella McCartney, precum și pantofi. Multe dintre produse sunt semnificate ca piele faux, cu toate acestea, spre surprinderea mea, am descoperit ambreiajul Stella McCartney Patchwork identificat drept „piele bleumarin, precum și patchwork de material cu ton-tonal tonal”. Fie Stella s -a îndepărtat de ceea ce ne -a spus tuturor, fie Saks a făcut o eroare egală. Acesta este tipul sau eroarea care este mult mai mult decât o simplă eroare, este o eroare atât de gravă pentru cei care se conformează cu Stella, precum și cu credințele sale anti-animal. Chiar și pe site -ul Stella, pungile sunt identificate ca „brevet”, mai degrabă decât să adauge „fauxul” obligatoriu ca prefix.

Dacă ar fi să descoperi că Stella McCartney folosește piele sau blană în orice tip de desene ale ei, ai vedea -o ca pe un ipocrit? Crezi că o va face credibilitate liberă?

Pielea? Clutch -ul este oferit cu Saks pentru 695 USD.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko