Elegant și funcțional: The Saint Laurent Loulou

Dețineți o geantă care funcționează pentru viața dvs. în toate felurile? Pentru mine, este Saint Laurent Loulou. Mi -am ridicat Loulou vara trecută și mi s -a părut un favorit rapid în colecția mea. Mi -a plăcut Loulou de când a fost lansat în 2017 și, dacă sunteți un cititor avid Purseblog, ați văzut că această geantă este acoperită destul de mult. Un favorit instantaneu printre mulți iubitori de genți, Loulou este o geantă de recunoscut și uimitoare.

Dimensiuni și ceea ce se potrivește

Loulou vine în patru dimensiuni: jucărie (7,8 x 5,5 x 2,9 inci), mici (9,8 x 6,6 x 3,5 inci), mediu (12,5 x 8,6 x 4,7 inci) și mare (14,9 x 10,6 x 5,5 inci). Deși sunt un iubitor de mână mare autoproclamat, am optat pentru versiunea mică a Loulou. Eu numesc geanta geanta mea Mary Poppins pentru că, sincer, ține mult mai mult decât pare că ar putea vreodată. Îmi pot transporta Kindle, portofel, ochelari de soare, parfum, machiaj, iPhone, taste și mai confortabil în Loulou.

Jucărie Saint Laurent Loulou
prin Nordstrom

1.450 USD

Construcție și materiale

Loulou are o închidere magnetică, astfel încât se simte sigur și ușor de intrat și de ieșit. Geanta mea de plic Saint Laurent are un buzunar din spate de care îi lipsește Loulou, așa că aș dori să aibă un buzunar din spate, dar interiorul are un buzunar cu fermoar în interior. Loulou are, de asemenea, o curea de lanț care poate fi purtată dublată sau în mod singular, ceea ce îmi place. Am tendința să -l port pe al meu dublat, dar îmi place că îl pot purta mult când vreau. Versiunea de jucărie a Loulou nu are această capacitate și poate fi purtată doar pe lungă, așa că țineți cont de asta dacă vă gândiți să adăugați un Loulou în colecția dvs.! În plus față de tradiționalul din piele matlasată Loulou, Saint Laurent oferă și o versiune „puffer” a acestei geantă, pe care mi se pare că este atât de distractivă și jucăușă.

Loulou -ul meu este piele de vițel alb cu hardware argintiu și îmi place personal acest combo color. Nu port mult denim, așa că nu trebuie să -mi fac griji pentru transferul de denim, dar am fost incredibil de impresionat de uzura pe care o poate lua această geantă. L -am purtat non -stop și arată la fel de nou ca și în ziua în care am cumpărat -o. Deoarece această geantă poate lua o bătaie și este atât de funcțională în toate felurile pentru mine și stilul meu de viață, chiar vreau să adaug alta în colecția mea. Îmi place atât de mult Loulou, încât nu am cumpărat o geantă nouă de când am primit -o … dar poate fi timpul! Mă gândesc să obțin un Loulou de dimensiuni medii, de dimensiuni medii, pentru următoarea mea achiziție.

Saint Laurent Medium Loulou
prin Nordstrom

2.350 USD

Ai un Loulou?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko