Multe geantă costisitoare pe care o puteți achiziționa pe site -ul Hermès costă aproape 40.000 USD

Hermès Exotics sunt lucrurile de legende. Aceștia optează pentru mii (dacă nu zeci de mii) în ceea ce privește vânzarea cu amănuntul la licitații, rapperii le verifică în cântece de succes, precum și consumatorii merg la lungimi excepționale pentru a le cumpăra în vacanță. Am raportat recent despre upgrade-urile pe site-ul lui Hermès, care au făcut mai ușor cumpărarea de la brand, ceea ce este excelent pentru consumatori, oricât de neintuitivi pentru credibilitatea de lungă durată a lui Hermès. Evident inclus în această creștere este o mână de pungi exotice, multe în special Hermès Lindy în crocodilul Niloticus.

Hermès include câteva gheare exotice, precum și o transport ușor în sortimentul de vânzări pe internet, cu toate acestea, existența Lindy mi se pare de remarcat. Hermès are tendința de a păstra versiunile exotice ale numeroaselor sale pungi proeminente de zi ascunse din vedere pentru clienții din magazin, care au norocul pentru a fi oferit un exotic, precum și Lindy este unul dintre numeroasele proiecte proeminente .

Dimensiunea Lindy, precum și structura complexă, de asemenea, o fac o geantă deosebit de costisitoare în crocodil: Croc negru Lindy Hermès în prezent Listele de cumpărare au un preț de 37.200 de dolari în SUA, ceea ce îl face cel mai costisitor dintre pungile mărcii oferite pe internet cel mai bun pe Internet cel mai bun Acum – bate cel mai apropiat cu 7.000 de dolari, ceea ce este suficient pentru a achiziționa o a doua geantă Hermès din piele tradițională.

În timp ce ceea ce indică exact acest lucru despre tehnica de vânzare a lui Hermès rămâne de văzut, existența acestei geantă specifică, integrată cu actualizarea totală a site -ului pentru a face pe internet să cumpere o experiență mai simplă, precum și robustă pentru consumatorii din întreaga lume, pare să sugereze un fel de un fel de Încredere din partea lui Hermès. În timp ce concurenți precum Chanel, precum și Dior, continuă să sustragă marșul din întreaga industrie către disponibilitatea internetului, în numele exclusivității continue, Hermès nu pare să o transpire deloc.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko