Am fost cu adevărat în pungile Longchamp chiar recent

când credeți de Longchamp, este probabil să credeți despre renumitul lor geantă de transport Le Pliage, am înțeles că o fac. În mod obișnuit, din nailon, precum și din curele de garnitură din piele, Le pliage Carry este unul dintre cele mai rapid pungi identificabile de pe piață, precum și probabil unul dintre cele mai proeminente. Văd această geantă mult mai frecvent decât orice tip de alt sac în sălbăticie, rivalizat doar de Louis Vuitton Neverfull. De la popularitatea Le Pliage Tote de la Longchamp, sunt vinovat că am asociat brandul doar păstrarea acestui stil specific, lăsând celelalte stiluri în toamnă.

De curând am căzut ca cu geanta Cavalcade a lui Longchamp, o încrucișare din piele cu un hardware izbitor. Am găsit -o pe internet, precum și nu aș fi ghicit că este o geantă Longchamp, cu toate acestea, a fost plăcut uimit să descopăr că a fost un stil din partea brandului francez, precum și are un preț destul de mare de 520 de dolari. Am ales să fac o scufundare profundă pe site -ul Longchamp, precum și am fost uimită de exact cât de izbitoare sunt numeroase numeroase dintre stilurile lor! Nu mă înțelegeți greșit, mi -a plăcut întotdeauna Le Pliage Tote, cu toate acestea nu mi s -ar fi întâmplat să le inspectez geantele de piele înainte. Sunt atât de bucuroasă că am dat peste geanta Cavalcade, deoarece a falsificat un nou punct de vedere pentru mine pe brand, precum și stilurile tradiționale disponibile.

După ce am analizat un pic mai mult brandul, am descoperit că Longchamp a început când a fost înființată în 1948 de Jean Cassegrain. Inițial, Longchamp a fost înțeles că a vândut conducte de fumat de înaltă calitate, care au fost dezvoltate cu piele fină. Așa este, Longchamp a început inițial ca o linie de produse de fumat luxos. Nu am înțeles acea piesă din istoria lui Longchamp, precum și am descoperit că este o informație interesantă (și surprinzătoare!). După ce s-a cimentat în mod eficient ca o afacere accesibilă pentru conductele acoperite din piele, Longchamp și-a lărgit produsele, oferind mici produse din piele, precum și în cele din urmă lărgite în îmbrăcăminte, genți, precum și încălțăminte, precum și dezvoltate în afaceri pe care toți le înțelegem astăzi.

Desigur, Le Pliage de la Longchamp este esențial în orice tip de garderobă, cu toate acestea ar trebui să -i inspectați cu siguranță pungile de piele dacă nu ați făcut -o deja. Am rotunjit câteva dintre preferatele mele, totuși, asigurați -vă că le inspecți dacă sunteți pe piață pentru o geantă nouă. Măiestria este acolo, precum și costul este corect.

Bag de încrucișare din piele Longchamp Little Cavalcade (520 USD)

Longchamp Roseau Necesar din piele medie Take On Carry Bag (695 USD)

Rucsac din piele Longchamp Veau (630 USD)

Longchamp La Voyageuse Bag (1.095 USD)

Geanta de umăr din piele/încrucișare din piele medie Longchamp (795 USD)

Longchamp Le Foulonne Little Crossbody Bag (395 USD)

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko