PEERMEFORUM ROUNDUP-19 aprilie

salut tuturor celor frumoase oameni de poșetă. În timp ce am întârziat puțin, suntem chiar aici pentru a ne duce la curent cu ceea ce a scăzut săptămâna trecută pe Purseforum! Avem câteva pungi fantastice rotunjite pentru plăcerea ta. Pentru toți noii vizitatori de acolo, suntem atât de mulțumiți că sunteți aici. Această publicație este o gamă redusă dintr -o alegere curată de imagini de către membrii noștri TPF ale pungilor extrem de proprii pe care i -am descoperit în timp ce citim cu toate forumurile de pe TPF.

Dacă nu sunteți deja membru, acesta este un moment fantastic pentru a vă alătura, precum și pentru a face legătura cu oameni care sunt la fel de pasionați de genti ca și voi. Acolo vorbim despre orice dintre cele mai noi lansări de geantă de la designeri de înaltă calitate, precum și de cele contemporane deopotrivă, până la cele mai recente, precum și cele mai mari modele, precum și mai multe! Așadar, cu toate acestea fiind menționate, să intrăm în ea.

În primul rând, este acest duo dinamic care a fost împărtășit de membrul nostru Ibeblesed în „Care este cea mai nouă achiziție a lui Hermes?” fir. Îmi place albastru!

În continuare, am primit acest remarcabil de convertibil Atlantic de Bottega, care a fost împărtășit de membrul nostru TostScience în „Bottega Veneta în acțiune!” fir.

O geantă care este aproape de inima mea, îmi place această mulberry Alexa care a fost împărtășită de membrul nostru aflat în „Ce geantă/poșetă vă aduceți astăzi?!” fir.

Un SLG minunat este imposibil de ignorat! Această piesă de acuarelă Louis Vuitton care a fost împărtășită de membrul nostru 23Adeline în firul „Pics of Your Louis Vuitton in Action” este serios un stop de spectacol.

Tot ce trebuie să stau este wow la acest sac de colorant Chanel 19 pe care membrul nostru Dio l -a împărtășit în „19 Flap Bag Club!” fir.

În cele din urmă, ne uităm la această cutie de bit, care a fost împărtășită de membrul nostru DRTR în „geanta de cumpărare Telfar – gânduri?” fir. Ați fost capabil să vă protejați geanta în timpul ultimului program de securitate și securitate a mărcii?

Totul este pentru această perioadă. Asigurați -vă că inspectați săptămâna viitoare pentru mult mai multe instantanee, precum și împărtășiți proaspete în afara forumului, precum și nu reușiți să vă amintiți să vă alăturați la toate distracțiile, dacă doriți să vă vedeți bagajele chiar aici!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko