O recomandare rapidă cu privire la modul de autentificare a poșetei dvs. deținute de pe Purseforum

obținerea unei geantă deținută poate fi descurajantă. Am înțeles de prima dată cât de interesantă poate fi căutarea, precum și exact cât de nervoasă poate fi pentru a face cu adevărat achiziția. V-am oferit deja un ghid detaliat cu privire la modul de a face o achiziție inteligentă de proprietate pre-proprietate, precum și chiar și după ce ați făcut studiul de cercetare, precum și să vă simțiți excelent cu privire la autenticitatea unei geantă, vă sugerăm totuși să vă autentificați geanta pe PEECEFOURMA NOASTRĂ.

Mulți dintre voi sunteți familiarizați cu (și poate deja membri ai) PESTEFORUM. În timp ce TPF este o locație fantastică pentru a discuta, precum și pentru a împărtăși genurile noastre de mână, este, de asemenea, plin de resurse, inclusiv opinii despre autenticitate. În prezent, membrii TPF își oferă voluntar cunoștințele, precum și o perspectivă pentru a evalua pe saci de la peste 25 de premier, precum și mărci de designeri contemporane pentru a oferi colegilor lor pasionați de geantă o anumită liniște sufletească. Acești membri nu sunt lucrători pentru Purseblog, precum și nu le putem asigura opiniile, cu toate acestea, fiecare dintre ei a câștigat un palmares puternic în cartierele bazate pe brand pe forumurile noastre; Comentariile lor, precum și profunzimea de înțelegere verifică frecvent util, fie înainte, fie după o achiziție deținută în prealabil.

De curând mi -am împărtășit dilema Céline vs. Valentino, precum și până la urmă, am selectat Céline. Nu am crezut niciodată că voi primi o geantă deținută în prealabil, cu toate acestea am luat o decizie de a inspecta câteva dintre site-urile noastre deținute de proprietate pre-proprietate, precum și am sfârșit prin a descoperi céline-ul viselor mele de la Fashionfile. Am luat o decizie de a lua scufundarea de la politica generoasă de returnare a site-ului, care este o parte extrem de crucială a procesului de primire în funcție. După ce am luat geanta (și m -am îndrăgostit), Megs mi -a sugerat să -mi autentic geanta pe Purseforum, precum și că sunt mulțumit că am făcut -o.

Procesul a fost perfect, precum și în mai puțin de 24 de ore am simțit pozitiv geanta mea a fost autentică. În trei pași simpli, iată exact cum să vă autentificați geanta pre-outată pe TPF:

1. Am verificat foarte atent toate politicile înainte de postare

După ce descoperiți zona pentru marca pe care doriți să o autentificați, evaluați politicile regulilor de publicare adecvate, precum și toate informațiile adecvate cerințele noastre de autentificare pentru a vă ajuta să vă ofere cea mai precisă autentificare. Fiecare autentificare are un set diferit de calificări, precum și tehnici pe care le place să le urmeze, în funcție de brand, precum și de geantă, așa că asigurați -vă că ați verificat prima publicație în firul de autentificare al mărcii pentru toate detaliile. De asemenea, având în vedere că membrii noștri își fac voluntariat timpul, precum și cunoștințele, vă rugăm să rețineți că generozitatea merge mult.

2. Luați în eliminare, precum și fotografii clare

Acest lucru este extrem de important. Politicile de autentificare ale tuturor mărcilor detaliază foarte atent ceea ce membrii noștri necesită să poată vedea în Buy pentru a -ți autentifica geanta în mod corespunzător. Doriți să faceți mari, eliminați imagini cu toate unghiurile geantă, inclusiv partea din față, spate, partea de jos, laturile, numărul de serie sau eticheta, hardware -ul, precum și interiorul. Am descoperit -o cea mai bună când îmi făceam pozele pentru a face aceste poze lângă fereastră, precum și cu flash -ul camerei mele. Dacă utilizați o cameră digitală, membrii forumului nostru sugerează utilizarea modului macro. În total, am încărcat zece fotografii, precum și am inclus câteva pentru a vă oferi un concept ceea ce caută.

3. Asigurați -vă că includeți toate produsele necesare, precum și informațiile despre vânzători

Pe lângă fotografii, membrii noștri vor necesita unele detalii. Dacă toate aceste informații nu sunt incluse în postarea dvs., cererea dvs. poate fi omisă. În cumpărare pentru ca geanta dvs. să fie autentificată, trebuie să includeți:

Articol: Numele sacului.
Număr de listare: Furnizat pe site -ul web al vânzătorului în multe cazuri.
Vânzător: site web sau comerciant pe care l -ați cumpărat sau credeți că cumpărați.
Link: Furnizați un link către lista de vânzare publică, dacă ați cumpărat de la unul.
Comentarii: Orice tip de comentarii sau griji pe care doriți să le cunoască autentificatorii forumului nostru.

4. Publicați -vă întrebarea și așteptați în momentul adevărului

După ce ați finalizat orice mai sus, este timpul să vă redactați postarea, să publicați fotografiile și să trimiteți! Atâta timp cât sunt furnizate toate informațiile adecvate, solicitarea dvs. va răspunde de către autentificatori la cel mai devreme comoditate. Geanta mea a fost autentificată în mai puțin de o zi, precum și în timp ce pot afirma de prima dată, m-am simțit mult mai mult la simplu atunci când a fost decizia. Chiar dacă aveți 99,9% pozitiv, geanta pre-proprietate a viselor dvs. este autentică , nu doare să obții încă un set de ochi.

Pentru referința dvs., iată linkul către firul meu de autentificare Céline.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko