Dior, precum și Saint Laurent sunt celebale de la începutul săptămânii de modă de la Paris

Ne-am transformat din săptămâna de modă din Milano la Săptămâna de modă din Paris, care continuă cu weekend-ul, precum și concluziile miercuri viitoare. Asta indică faptul că serviciul nostru de imagine trebuie să fie plin de Dior, precum și mult mai mult până în 3 octombrie. După săptămâna fantastică de modă trifecta, celebritățile au un pic de mahmureala de modă care durează până la Ziua Recunostintei. Deci, obțineți umplerea frumuseții în timp ce puteți – nu vom vedea o mulțime de aceste fețe încă o dată până când este timpul ca celebritățile să se administreze la plasturele de dovleac al domnului Bones în LA En Masse.

Blake Lively
Blake Vibrant a adus această geantă dioramă Dior la spectacolul Dior din Paris, așa cum ați presupus că ați presupus. Dacă nu ați văzut noul film, o favoare de bază, nu dezamăgește.

Shop Dior Bags aici

Cindy Crawford
Această cruce de la Saint Laurent este atât de nouă, nu înțelegem încă numele stilului. Cindy Crawford a adus-o în Paris cu copilul ei Kaia.

Shop Saint Laurent saci aici

Juliette Binoche.
Apucând în Spania pentru un minut fierbinte: Iată Juliette Binoche, aduceți o geantă Chloé Drew Bijou la un apel telefonic pentru Festivalul de Film San Sebastian Worldwide.

obține acum

Kristen Bell.
Danse Lente Zoe Box
Kristen Bell este o cantitate mare de presă în această săptămână pentru a treia sezon al localității Mare în NYC, precum și ea vine înarmată cu o geantă Danse Lente Zoe Box.

obține acum

Lindsay Lohan
Rare Lindsay Lohan! Lindsay Lohan ia în Săptămâna de modă din Paris, cu designul ei Sibling Dakota. Ea a văzut chiar aici, aduce un sac de spikes Valentino Rockstud.

obține acum

Mindy Kaling.
Mindy Kalaling a fost identificat cu sacul negru, precum și cu sacul secret al albului în afara arcluiului din Hollywood după premiera de sărbătoare de film La Film.

Tipaashe.
Iată Tinashe, lăsându-l pe Craig cu geanta lui Logo’d Ophidia Boston. Tinashe a fost recent preferat de serviciul nostru de imagine. Suntem doar câteva luni adânc în istoria sacului, cu toate acestea ne place ceea ce vedem.

obține acum

Vanessa Hudgens.
Gucci Ophidia este sacul să bată în această săptămână: Am văzut-o pe mai multe brațe de sărbătoare decât orice altceva. Iată unul mai mult pe brațul lui Vanessa Hudgens la o sărbătoare destul de puțin în LA.

obține acum

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko