Baguri de sac: ALLIGATORULUI GENCHY VS. FENDI aligator

Se pare că în fiecare sezon, sunt disponibile mai multe exotice, multe dintre ele la capătul extrem al prețului continuu. Pentru toamna anului 2015, două dintre pungile noastre preferate vor fi disponibile în nuanțe foarte asemănătoare de Alligator albastru: sacul Givenchy Antigona și Fendi mici 3Jours Tote.

Antigona este versiunea “mică” a sacului, ceea ce înseamnă că ambele modele sunt dimensiuni și structuri foarte similare, în plus față de culorile și materialele lor similare în această formă. Prețurile, în timp ce atât astronomice în comparație cu versiunile din piele, sunt semnificativ diferite: versiunea Givenchy este de 29.900 de dolari, în timp ce Fendi este de 34.000 de dolari.

În timp ce diferența probabil nu contează pentru cineva care cheltuiește 30 de dolari pe o pungă În primul rând, diferența de 5.000 de dolari vă va pune bine pe drumul spre o Birkin, atâta timp cât sunteți o plebe și veți accepta o versiune regulată din piele . (În cazul în care cineva păstrează o listă: Eu sunt și o voi face.)

Deci, dragi cititori, spune-ne: Care dintre aceste pungi ați cumpăra cu un imaginar 34.000 de dolari? (Notă: Nu voi confisca imaginarul dvs. $ 5.100 dacă mergeți cu Givenchy, în cazul în care se leagă calculul decizional.)

Givenchy Antigona aligator sac
29.900 de dolari prin SAKS

Fendi mici 3Jours aligator Tote
34.000 de dolari prin SAKS

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko