10 pungă, precum și cumpărarea dorințelor Amanda cu adevărat speranțe sunt date în 2017

2017 nu se poate ajunge acolo destul de curând, precum și cu ea aduce speranța, precum și de a garanta că orice tip de Anul Nou sau nou început nou . În ultimii ani au văzut câteva modificări fascinante pentru piața accesoriilor, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere din punct de vedere structural, precum și în mod structural, precum și că nu există niciun motiv să credeți că lucrurile vor lucra în 2017. Este dificil să se stabilească exact ceea ce vor fi aceste modificări viitoare, Cu toate acestea, într-o lume ideală, am o listă puțin de lucruri pe care sper să o văd mai repede decât mai târziu. Să înțelegem ce sperați, cu modă, în comentarii.

1. Să descoperim un remediu pentru transferul de culori.
Trebuie să existe o metodă de eliminare a colorantului denim din saci din piele de culoare deschisă, nu? Ca, care nu poate fi dincolo de gama de chimie. Este practic anul Domnului nostru 2017. A trecut aproape o jumătate de secol pentru că am pus un tip literal pe Lună. Fie ca domeniul studiului de cercetare textile să nu nu mai cruțe o minte sau două pentru asta?

2. Brandurile au pus unii credeau în cele opționale să ia curele.
Indiferent de structura pungii pe care o port, ajung să folosesc o lungă durată de lungă durată pe curea Multe stiluri acum au practic exclusiv. Acestea sunt utilizate adesea de mulți oameni, motiv pentru care este mult mai mult sau mai puțin obligatoriu ca pungile să le aibă acum. Acestea iau curelele nu sunt toate produse egale, totuși. În unele cazuri, forma sacului, precum și interferența potențială a celorlalte caracteristici ale stilului său au fost luate în considerare atunci când aleg lungimea, grosimea, precum și punctele de atașament pentru cureaua lungă, totuși în numeroase cazuri, toate aceste probleme au fost în mod clar Ignorat, precum și o piele de resturi a fost aruncată acolo atât de ciudată, cât și non-funcțional încât practic simte ca un act de agresiune. De exemplu, în 2017, aici sperăm că daune pentru a pune un lucru suficient de mult pe curea pe antigona că mânerele sale de sus nu vă înjunghie în mod continuu în axilă atunci când o utilizați.

3. Brandurile își fac politicile de serviciu post-cumpărare mult mai bine înțelese consumatorilor.
Unele mărci, precum și vânzătorii sunt excelente în ceea ce privește repararea sau înlocuirea pungilor care se rupe într-un an sau două de cumpărare. Alte branduri – chiar și cei din punct de vedere al costurilor de nivel superior – nu au o structură autentică pentru a ajuta cumpărătorii de produsele lor absurd costisitoare, atunci când ceva nu merge bine. Produsele din piele uzură în timp, desigur, cu toate acestea, brandurile, precum și depozitarea costurilor ultra-premium ar trebui să furnizeze servicii premium – inclusiv atunci când o pungă se rupe după numai un sezon sau două de utilizare tipică – și aceste politici ar trebui să fie eliminate consumatorii de la Get-Go.

4. Ultimii designeri de preluare trec peste ei înșiși, precum și începe să-și vândă pungile online.
Dacă înțelegerea delicată a mărcii dvs. de exclusivitate nu poate condiționa modurile tipice ale consumismului contemporan, nu este vina Internetului. Experiențele magazinelor sunt minunate, cu toate acestea, simplitatea, precum și accesibilitatea sunt propriile lor tipuri de lux, precum și o mulțime de potențiali consumatori online în locații care nu sunt disponibile la cumpărături de înaltă calitate. Există ceva care trebuie menționat pentru satisfacerea pe jumătate a consumatorilor, în special atunci când o marcă îi cere să-și petreacă nenumărate dolari pe o indulgență inutilă.

5. În timp ce suntem la el: imagini de stocuri mult mai bune!
Lemme vezi sacul dintr-un număr de unghiuri. Lemme vezi înăuntru. Lemme îl vedeți pe o persoană. Lemme zoom în autentic aproape. Nu suprapuneți, așa că arată diferit decât va fi cu lucruri tipice în interiorul acestuia. Faceți fotografiile minunate, precum și clare. Dacă este o pungă pe care o vor gândi numeroase femei pentru birou, probabil că ne arată dacă un mic laptop se potrivește! Suntem costați foarte mult bani – ajutați-ne.

6. Pe vânzătorii de internet încep să apeleze la saci prin nume adecvate.
Puterile mari ale unei căi Google corespunzătoare sunt inutile dacă jumătate din site-urile care îl aduc sunt chemați pe Chloé Drew Bag Chloé Small Lan Bruca de lanț. Nu sunt sigur în cazul în care comunicarea se descompune – sunt brandurile care nu sunt eficiente la furnizarea de informații complete despre gunoi cu amănuntul sau vânzătorii nu fac mult un efort pentru a obține aceste date au intrat cu precizie pe pagini de produse noi? Orice ar fi, trebuie să fie rezolvată pentru a se asigura că este mai simplă pentru consumatori să descopere ceea ce caută rapid și ușor.

7. Fairy pungă scade o pungă Gucci în dulapul meu.
Nu toate aceste dorințe sunt pentru Marele Grupului, bine?

8. Micro-saci merg liniștit în acea noapte grozavă.
Au venit, erau mici, precum și adorabili, precum și acum este timpul ca ei să plece, precum și ca designerii să-și concentreze eforturile asupra sacilor care servesc într-adevăr un scop practic.

9. Toate ghearele noi sunt suficiente pentru a ține un smartphone mare.
Smartphone-urile nu primesc nici un tip de mai mici sau mai puțin omniprezente, precum și designerii sacului de seară nu le pot dori departe doar păcatulCe vor să facă mici cutii de bijuterii în loc de pungi de mână sunt suficiente pentru a include un iPhone 7 Plus. Dacă vor să-și servească clientela, așa este exact cum va fi chiar aici.

10. Unul sau două branduri mult mai remarcabile de susținere contemporane apar.
Mansur Gavriel a arătat că există o piață semnificativă pentru pungi sofisticate, de modă, la punctele moderate de cost, precum și care au deschis o mare parte a spațiului pentru a experimenta în acel spațiu. Dacă mi-am luat drumul, 2017 ar vedea creșterea unui cuplu mult mai multe mărci cu puncte de vedere fascinante, precum și prețuri moderate.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko