Hermès ia câteva decizii curioase cu geantele sale de pistă din 2018

, cred că înțelegeți cu toții ce implică atunci când cineva afirmă că o geantă arată inspirată de Hermès. Marea majoritate a mărcilor au creat o geantă care se potrivește acestei descrieri la un moment dat în ultimii cinci ani, precum și pungile au apărut de obicei structura sau hardware -ul lui Birkin sau Kelly. Cu toate acestea, pentru anul 2018, Hermès a făcut un lucru curios: debutează o geantă nouă pe care, dacă am văzut-o în afara contextului, aș presupune că este dintr-un alt brand care încerca să evoce un sentiment Hermès-Y în cumpărători.

Geanta este un ghiozdan mare, oarecum voluminos, care are o clapă de sus, precum și blocajul, la fel ca Kelly, precum și Birkin. Cu toate acestea, acest lucru nu pare la fel de bine edit sau avansat ca acele pungi. Geantele Hermès arată, de obicei, reglate în fața tuturor celorlalte, precum și acest lucru pare ca o înțepătură mai puțin costisitoare la recrearea acestui aspect. Sunt sigur că va fi finalizat frumos în persoană, cu toate acestea, pe ecran, nu evocă exact același sentiment de calitate.

Cu toate acestea, celălalt debut al colecției are mult mai mult succes în a prinde acea estetică singulară Hermès. Este o geantă de șa dezvoltată ferm dezvoltată, cu un aspect structurat, precum și o piesă superbă a hardware -ului cu coșuri la închiderea sa. Este pură Hermès, precum și cu siguranță va fi proeminentă în rândul fanilor mărcii care doresc o geantă puțin mai puțin formală decât Constance. Verificați toate imaginile de pe pista de mai jos.

[Fotografii prin Vogue Runway]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko