Dacă veți face Python, faceți -o corect cu VBH

așa cum am discutat, Python este o tendință de bună credință pentru toamna anului 2011. Punnele recente au fost copleșite de orice fel de piele de șarpe la care vă puteți gândi în fiecare Combinație de culori pe care ai putea să o dorești vreodată, dar, din păcate, multe dintre ele au fost destul de mediocri. Brandurile păreau să facă Python de dragul lui Python, fără a ține cont de situațiile în care materialul arată cel mai bine, iar acest lucru nu este niciodată mult mai evident decât atunci când comparați acele piese cu ceva precum VBH Villager Python Tote.

VBH este un brand bine cunoscut pentru luxul restrâns și fiecare centimetru din acest design tipifică acest aspect. Python arată luxuriant și texturat în locul pielii de șarpe plate, glazurate, pe care le -am văzut frecvent în timpul spectacolelor de toamnă, iar culoarea neutră permite farmecului exotic al pielii să ia în scenă în loc să solicite să concureze cu mai multe culori și idei de design. Dar dacă doriți o privire rafinată, trebuie să fiți pregătiți să plătiți prețul – literal.

Această geantă nu costă la fel de mult ca un Hermes Birkin, dar se apropie destul de mult. Desigur, acel preț ar fi pentru o geantă din piele obișnuită, iar acesta vă oferă depozite de frumos piton, iar meșteșugul VBH este unele dintre cele mai bune din afaceri. Este la fel de bun ca Hermes? Aceasta este o comparație pentru cineva cu mult mai mulți bani decât mine să decidem; Voi spune doar că această geantă, în special în această culoare, este o alternativă splendidă la un Birkin dacă căutați ceva puțin diferit și puțin mai slouchier, dar încă fabricat în conformitate cu standardele de calitate exigente. De asemenea, mă consideră nefericite, dacă sunt inevitabile, că pungile din acest game de prețuri sunt în comparație automat cu Hermes – acest design este frumos în sine. Cumpărați prin Neiman Marcus pentru 5250 USD.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko