Ce am învățat în prima mea experiență de cumpărare a unei geantă deținută online

în fiecare an, îmi place să mă tratez cu o achiziție de geantă mare. Într -un fel, este motivația mea de a economisi bani și de a -mi reduce cheltuielile cu alte prostii pe tot parcursul anului. Anul trecut, toți m-au ajutat să iau o decizie între o pungă din portofel Chanel sau Satchel Monogram Saint Laurent, iar anul acesta indecizia mea a fost între pompele Rockstud semnate de Valentino și un tote de bagaje Phantom Céline. Chiar și după ce am cumpărat pompele Rockstud, nu am fost pe deplin mulțumit de achiziția mea și, după multă dezbatere internă și contemplare, mi -am dat seama Acum că am deținut geanta de ceva vreme și am avut ceva timp să reflectez, este timpul să privesc înapoi experiența.

Cumpărarea unei noi geantă la un boutique este excelentă, dar economisirea a peste 3.000 de dolari (plus taxa!) Necesită timp și sacrificiu financiar pentru aproape oricine. După ce îmi întorc Rockstuds -urile, deși eram hotărât să găsesc o modalitate de a cumpăra Céline. M -am gândit să vând niște genți pe care nu le mai folosesc și am sperat că iubitul meu mă poate surprinde de ziua mea. (Chiar l-am lăsat nu a fost atât de subtilă, dar nu a fost înmuiat). Totuși, soluția mea a venit în timp ce îmi făceam sarcinile de genți aici, la Purseblog. În timp ce mă uitam la câteva postări mai vechi, am dat peste acest ghid informativ de la Amanda: Ghidul începătorilor pentru cumpărarea de pungi de designer deținute online online. Am făcut un pas înapoi și am citit postarea cu o mentalitate cu totul diferită: ca cititor gata să afle despre realizarea unei achiziții de geantă deținute pentru prima dată.

Recunosc, gândul de a cumpăra o geantă pre-iubită nici măcar nu mi-a trecut prin minte, dar după ce am verificat site-urile web recomandate, știam că mi-am găsit soluția de Céline. Dintre toate site -urile enumerate, personal m -am îndrăgostit de FashionPhile, deoarece a fost ușor de navigat, iar selecția de genți și accesorii de designer a fost masivă. Întrucât sunt sigur că mulți dintre voi puteți înțelege, cumpărarea unei geantă de lux nu este un proces unic și făcut-există o mulțime de căutări și cumpărături și am avut în vedere-și am început repede să învăț că cumpărarea unei geantă de lux poate fi uniformă mai lung. Acum că am fost la vânătoare pentru Céline of My Dreams and Navigând ofertele Céline ale FashionPhile, am găsit în sfârșit geanta pe care o căutam: Phantom Bagage Tote din piele neagră cu ștampilă Corc. Cea mai bună parte, desigur, a fost că prețul mai mic (folosit!) a fost în bugetul meu existent.

Ai crede că povestea mea se va încheia aici, dar nu chiar. Așa cum spune vechea zicală: dacă este prea bine să fie adevărat, probabil este. Cu asta în minte, am început să mă ghicesc pe locul doi. Am găsit geanta viselor mele și asta a fost problema – de ce am găsit geanta și nimeni altcineva nu m -a bătut la ea? De ce era încă disponibil? A existat un fel de problemă pe care nu am observat -o? Am decis să aștept câteva zile și să mă gândesc la achiziția mea. Orice secundă de rezervă am fost la urmărea site -ului, cercetând recenziile clienților și memorarea practic a politicii de returnare. După ce a vorbit despre asta cu Amanda la birou într -o zi, ea mi -a ajutat să -mi calmeze nervii și m -a asigurat că iau decizia corectă. A doua zi, geanta era încă pe site și am tras declanșatorul; Céline al viselor mele a fost a mea!

Anticiparea sosirii geanței s -a simțit ca cea mai lungă așteptare din istorie, dar când pachetul a ajuns în sfârșit la ușa mea, am fost atât de încântat să am un Céline care să -mi sune propriul meu – ceva ce nu am crezut niciodată că se va întâmpla. După ce am inspectat noua mea geantă, nu am avut nicio îndoială cu privire la autenticitatea ei, ci doar pentru a fi în siguranță a lucrurilor, am decis să am autentificat geanta pe Purseforum. (If you want to authenticate a bag of your own on tPF, all you need to know is right here.) Within a day, one of our knowledgable members assured me my new Phantom Luggage tote is authentic.

Am deținut pungile de șase luni acum și îmi place cu adevărat. It’s big enough to carry everything I need for work, and it never feels cumbersome to me. I’m also happy to report that my next possible bag purchase in 2017 may just be another pre-owned handbag treasure.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko