Geanta de cameră Botkier Bowie Crossbody

nu a fost atât de mult timp în urmă, încât v -am spus despre Botkier Bowie Satchel. La scurt timp după aceea, propriul meu Bowie Satchel a ajuns pe poștă, mult să fie neîntrerupt, precum și fericirea. Geanta este destul de grozavă – poate fi un ghiozdan funcțional, neutru, cu toate acestea, nervurile elegante, arhitecturale din față, îi oferă un aspect spre deosebire de orice altceva de pe piață. Într -o piață contemporană a pungilor, care este în mare parte derivată, gențile Bowie sunt ceva foarte rar: original.

Acesta este motivul pentru care nu m -am putut abține să scriu, de asemenea, despre geanta de cameră Botkier Bowie Crossbody. Știm cu toții că micile corpuri încrucișate sunt cele mai furioase acum, cu toate acestea, detaliile elegante, precum și senzația retro a acestei opțiuni particulare, păstrați -o cu un pas înaintea restului pachetului. La fel de bine, nu este exact acolo unde vrei să fii?

În mare parte, ceea ce mi se pare despre această geantă este că numele este exact cel mai bun-chiar arată ca o geantă de cameră din piele veche, ceva care ar fi putut fi purtat de un fotograf ultra-chic al vremii. Hardware-ul, precum și benzile de piele ajută să-i ofere o margine modernă, în timp ce forma, precum și deschiderea cu fermoar, își fac clar inspirația. Cu un preț de 300 USD, aceasta ar putea fi o modalitate grozavă de a cumpăra în tendința cea mai semnificativă din vară. Cumpărați prin Shopbop pentru 295 USD.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko