Kaia Gerber Stars împreună cu noile genti Twist în cea mai nouă campanie publicitară a lui Louis Vuitton

, renumita Twist Bag a lui Louis Vuitton, a fost introdusă pentru prima dată la Cruise 2015 Runway Show, precum și pentru că atunci a ajuns să fie unul dintre numeroasele prețuite ale brandului, ale mărcii, ale brandului, noi clasici. Stilul a fost reinterpretarea unui regizor inovator Nicolas Ghesquière a unei înțelegeri din arhivele casei: ambreiajul EPI Trapeze. Geanta de răsucire este caracterizată de hardware -ul său de argint inconfundabil de puternic, care, după cum spune numele său, se răsucește să se deschidă și să se apropie. Când este în poziția blocat, hardware -ul produce un LV renumit, precum și unic. Deoarece crearea sa, răsucirea a fost reinventată sezon după sezon în culori noi, precum și modele.

Acum, pentru SS20, Ghesquière a reinterpretat din nou această siluetă preferată de fani, oferind noi versiuni într-o gamă de culori uimitoare, sezoniere. Kaia Gerber joacă în cea mai nouă campanie a mărcii, care prezintă cele mai noi completări la linia de răsucire. O geantă frumos lucrată, precum și serios elegantă, colecția recent lărgită oferă un design de răsucire pentru toată lumea.

Linia lărgită prezintă o dimensiune mică nouă (văzută mai sus în Blanc, Pink, precum și Vert Acide), care a fost dezvoltată pentru a acționa ca accesoriu ideal de la zi la noapte. Ca și celelalte dimensiuni din linia de răsucire, micul prezintă baza distinctă a designului „val”, care se extinde pentru a stoca articole suplimentare, ceea ce face ca răsucirea mică să fie o opțiune mult mai utilă decât alte pungi mici ale lui Louis Vuitton. Cea mai mică adăugare la colecția de colectare la 4,92 ″ L x 6,10 ″ W X 2,76 ″ D, precum și vânzări cu amănuntul pentru 3.200 USD prin Louis Vuitton.

În plus, la fel ca Capucinele, Twist MM este oferit un makeover cu mâner de vârf pentru SS20, cu adăugarea unui mâner de plexiglas colorat. Noul detaliu transformă în totalitate această geantă în general tradițională într -un standout puternic de vară. Noile stiluri poartă exact același acord cu plexiglasuri colorate ca și capucinele actualizate, pe lângă o curea din piele detașabilă (și reglabilă). Se vinde pentru 3.900 USD. Aruncați o privire la mult mai mult din campania de mai jos, precum și la iterațiile sezoniere ale magazinelor din Twist prin Louis Vuitton.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko