Ce ai vrea să vezi de la noi în acest timp?

În timp ce stau chiar aici din confortul casei mele din tinerețe, sunt aproape o pierdere pentru cuvinte. Cu o lună în urmă, chiar și în urmă cu două săptămâni, cine ar fi putut avea în vedere că vom trăi în mijlocul unei adevărate pandemii? Duminică am părăsit NYC pentru ca suburbiile să se auto-quarantină, precum și să ajut să fac partea mea pentru a opri răspândirea Covid-19. În timp ce am condus peste podul Williamsburg, lăsând valoroasele mele oraș din New York, locația pe care sunt mândră să o fac telefonul acasă, am urmărit că orizontul orașului va dispărea în spatele meu, așa cum am înțeles că viața așa cum înțelegem nu va fi niciodată aceeași. Nu ar fi decât viața înainte de Coronavirus, precum și de viață după.

Pe măsură ce trăim în limbo care este Coronavirus, se simte ca lumea a fost pusă în așteptare. Socializarea s -a oprit, magazinele, restaurantele, precum și alte afaceri s -au închis, precum și, în ciuda adevărului, că acest lucru este extrem de real, există momente în care simt că trăiesc într -o realitate alternativă. De la cineva care este de obicei destul de articulat, compun pentru o viață până la urmă, m -am descoperit că nu am putut să explic ce se întâmplă. Îl repet în continuare cuvântul nebun celor din jurul meu – este singurul cuvânt pe care îl pot folosi pentru a explica ce se întâmplă. Ceea ce se întâmplă în lume acum este cu adevărat nebun.

Megs și -a împărtășit gândurile despre Coronavirus, de asemenea, la începutul acestei săptămâni, precum și cum a spus ea, suntem cu toții împreună. Suntem chiar aici pentru tine, în timp ce navigăm în lume chiar acum vrem să ne facem cel mai fin pentru a vă servi, comunitatea noastră fidelă. Așadar, astăzi am dori să ne lăsați un comentariu, precum și să ne permitem să înțelegem ce doriți să vedeți de la noi în săptămânile următoare, precum și luni. Am deschis discuția puțin la începutul acestei săptămâni, cu toate acestea am dori să auzim de la mai mulți dintre voi! Așadar, dacă există ceva specific, doriți să vedeți mai mult (sau mai puțin!), Vă rugăm să ne reduceți o notă de mai jos. Rămâneți fără riscuri, precum și aveți grijă de gospodăriile dvs. în acest timp.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko