Rebecca Minkoff face brățări!

Știu, știu, doriți să vedeți o altă geantă fantastică Rebecca Minkoff. Dar, după cum este posibil să fiți conștient, designerul s -a ramificat cu o linie de îmbrăcăminte tachinătoare și brățări de piele și metalice aprige. Eu personal ador ceea ce Rebecca Minkoff a terminat cu mica colecție de brățări- într-o fascinantă întoarcere a lui Hermes-esque, ea a fost gestionată pentru a conecta senzația generală a brățării la genurile actuale de mână, producând un grup de coeziuni, inclusiv atât pungile, cât și brățările.

Luați brățara Flowerstud elaborată, de exemplu. Se potrivește complet cu reinventarea știfturilor de pe geanta de balansoare liniare prin împerecherea știfturii mici și mari în modele liniare. În continuare, vom vedea știfturi cu metal mixt pe o brățară? Mi-ar placea asta.

Brățara Rebecca Minkoff și brățara de știfturi este o altă înfășurare a încheieturii de mână dificilă conceptul de știft și iese de fapt în afara parametrilor tipici pentru o brățară. Știfturile plate, rotunde oferă contrastul ideal cu buclele subțiri din jurul pielii- în plus, le amintesc de „balamalele” pătrate în dimineața după genti. Inspectați linia de brățări a lui Rebecca Minkoff la Shopbop.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko