Privirea noastră specială asupra pungilor, precum și a accesoriilor Chanel Spring 2014

, nu puteți avea niciodată la fel de mult Chanel în viața voastră, precum și în timp ce v -am oferit propria noastră privire asupra câtorva dintre pungile de croazieră Chanel, Avem acum o previzualizare a vibrantului colecție Chanel Spring 2014.

Când colecția a ajuns pe pistă în septembrie, stilul de artă a fost evident peste tot din spectacolul de inspirație al galeriei emisiunii, setat la colecția de pe pistă. Când este totul împreună, un aspect complet se poate simți la fel de bine ca un proiect de artă, cu toate acestea, atunci când scoateți accesoriile din spectacol, simt că au un sens complet nou. SS vibrante în timp ce se aflau pe pistă, pungile ies în evidență de la nodul lor tradițional la detaliile semnăturii mărcii, cu toate acestea, cu o notă nouă. Am fost absolut lovit cu pungile Ombre Chanel Boy, precum și m -am descoperit încântat cu clapeta tradițională Chanel de paiete. Au fost culori abundente, împreună cu portofolii complet kitschy și, desigur, rucsacul extrem de editorial Chanel.

Marea veste este că avem tone de imagini, astfel încât să puteți începe să planificați ceea ce doriți din colecția Chanel Spring 2014, precum și vom actualiza această publicație cu informații despre prețuri imediat ce vom auzi de la Chanel. Care este preferatul tau?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko