Botkier Venice Hobo

cea mai actuală obsesie a geantei a fost setată rapid, precum și m -a lovit tare. De fiecare dată când am verificat site -ul web al lui Botkier, am văzut uimitorul Botkier Venice Hobo în roz fierbinte utilizat pentru campania lor publicitară. Nu numai că imaginea este frumoasă, geanta are o metodă de a sări afară, precum și de a -ți atrage atenția. Fermoarele, ciucurile, culoarea. Exact cum să nu -ți placă această geantă? Mult mai bine este încă faptul că este făcut cu piele de miel incredibil de moale, cu o privire minoră, un interes care apucă o culoare roz fierbinte.

Ok ești consumat? Nu pot fi doar eu. În mod clar, oamenii sunt de acord cu mine, deoarece această culoare a sacului este oferită la Botkier. Norocos pentru tine, l -am urmărit pe alte site -uri web pentru toți.

Să intrăm în geantă în sine. Amanda a acoperit Satchel de la Veneția (o recenzie plină de umor, faceți clic înapoi pentru a -l verifica). Geanta prezintă tracțiuni cu fermoar orizontal, care împarte un pic corpul, precum și adaugă o atingere excelentă. Cumva, chiar și cu un design relativ de bază, această geantă a fost doar ideală în inima mea. Încă un motiv pentru care trebuie să ridicați o geantă Botkier: calitatea înaltă este superbă, materialele sunt de prim rang, precum și costurile sunt rezonabile. Obțineți versiunea roz fierbinte la Luna Boston pentru 595 USD sau consultați Botkier pentru alte opțiuni de culoare.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko